REVIEWS

 

Zwerfkei maakt gebruik van twee soorten reviews. Voor algemene reviews hebben wij een onafhankelijk partij Kiyoh.nl

Onze productreviews regelen we op een eerlijke manier in eigen beheer. Beide review-methodes hebben we hieronder uitgesplitst.

Kiyoh

Betrouwbare reviews

Kiyoh vindt het belangrijk dat reviews betrouwbaar zijn. Echte beoordelingen en verhalen, geschreven door klanten die daadwerkelijk een aankoop hebben gedaan bij ons in de webshop. Het reviewsysteem nodigt klanten actief om een beoordeling achter te laten. Om de betrouwbaarheid van reviews te controleren en garanderen heeft Kiyoh in hun systeem barrières ingebouwd die ervoor moeten zorgen dat de gegeven beoordelingen afkomstig zijn van echte klanten van Zwerfkei. Soms gebeurt het toch dat een beoordeling onecht is. Wanneer wij dit vermoeden hebben kunnen wij de beoordeling rapporteren. De reviewspecialisten van Kiyoh gaan de beoordeling vervolgens verder onderzoeken.

Positieve en negatieve reviews

Onze webshop krijgt zowel positieve als negatieve reviews. Als de overall score hoog is, dan zal het aantal negatieve reviews lager zijn, maar verbeterpunten zijn altijd terug te vinden. Zeker wanneer er een aanzienlijk aantal beoordelingen is achtergelaten. Om een zo realistisch mogelijk beeld te schetsen kunnen wij als Zwerfkei negatieve reviews niet zelf verwijderen. Het is wel mogelijk om hierop een reactie te geven, zodat een eventuele klacht in behandeling genomen wordt. Alleen Kiyoh kan een gegeven review zelf verwijderen indien deze niet voldoet aan onze richtlijnen.

Betrouwbaar en geloofwaardig

Een potentiële klant trapt niet in ongeloofwaardige reviews. Wij vragen klanten altijd om een eerlijke review achter te laten. Dat vergroot de betrouwbaarheid ervan en overtuigt nieuwe klanten om een aankoop te doen. Wij gaan sportief om met kritiek en probeer problemen op te lossen.


Onze webshop

Betrouwbare productreviews

Onze product productreviews zijn open, dus iedereen kan een productreviews achterlaten. Echter kunnen wij in onze klantgegevens achterhalen bij het plaatsen van de productreviews of deze afkomstig is van een klant van Zwerfkei.
Dit is aangeduid met Geverifieerde koper

Positieve en negatieve productreviews

Wij plaatsten alle productreviews die aan onze richtlijnen voldoen.
De productreviews worden automatisch na 3 dagen geplaatst. In deze 3 dagen kunnen wij een reactie bij een productreviews plaatsen of indien de productreviews niet aan onze richtlijnen voldoet, de productreviews verwijderen.

Richtlijnen productreviews

Richtlijnen voor het plaatsen van een productreview

  • Wat zou je zelf in een productreviews willen vinden?
  • Hoe en waar heb je het product gebruikt?
  • Geef plus- en minpunten
  • Kritiek is prima, geef wel een onderbouwing hiervoor zodat andere bezoekers er iets aan hebben

Zwerfkei zal de productreviews niet plaatsen als...

  • Er reclame in voorkomt
  • Er grof taalgebruik is gebruikt
  • Er contactgegevens vermeld zijn
  • Er niet volgens onze beoordeling aan de richtlijnen is voldaan

HEEFT U VRAGEN?

Zwerfkei Outdoor & Travel Centre Woerden
Bel ons op

0348-421648

OPENINGSTIJDEN

 
Winkel openingstijden en adres
Openingstijden deze week:
Ma 13:00 - 18:00 uur
Di 09:00 - 18:00 uur
Wo 09:00 - 18:00 uur
Do 09:00 - 18:00 uur
Vr 09:00 - 21:00 uur
Za 09:00 - 17:00 uur
Zo gesloten
 
Jaap Bijzerweg 10
3446 CR Woerden
info@zwerfkei.nl
0348-421648
summer