TASSEN & RUGZAKKEN (BACKPACKS)

Zwerfkei kan u adviseren over het onderhoud en reparatie van Tassen & Rugzakken (backpacks)

 

Schoonmaken

Het is aan te raden om regelmatig uw tas of rugzak schoon te maken met warm water en een zachte borstel. Stof en modder zijn zo eenvoudig te verwijderen. Olievlekken kunnen met een milde zeep en licht borstelen verwijderd worden. Oplosmiddelen, benzines en zout kunnen het beste door spoelen in lauwwarm water aangepakt worden. Het is geen goed idee om vlekken aan te pakken met oplosmiddelen, aangezien deze de stof en coating kunnen aantasten.

Met een borsteltje kunt u stof en vuil verwijderen uit de tanden van de ritsen. Hierdoor lopen ze soepeler en slijten ze minder. Ritsen kunt u smeren met een siliconenspray. Ritsen zijn het kwetsbaarste onderdeel van een tas, het loont dus om er goed voor te zorgen.

Laat uw tas altijd goed drogen na het schoonmaken. Als u een tas opbergt die niet helemaal droog is bestaat er risico op schimmelvorming.

Opbergen

De meeste tassen kunnen prima platgevouwen opgeborgen worden. Let er alleen bij de heupband van een rugzak op dat deze niet in rare kronkels ligt. Heupbanden zijn soms stijver gemaakt door middel van een kunststof plaat en deze plaat, maar ook het schuim in de band, kan permanent vervormen als ze tien maanden per jaar dubbelgevouwen zijn. Ook aluminium framestaven kunnen verbuigen als er iets zwaars op de rugzak ligt.

Reparatie

Mocht er onverhoopt iets stuk gaan aan uw tas of rugzak, dan zijn er vrijwel altijd mogelijkheden om de schade te herstellen. Zwerfkei heeft een ruime collectie reservegespen en band. Grotere defecten zoals kapotte stiksels of scheuren zijn meestal door ons of de fabrikant te herstellen . Kom met uw tas bij ons langs, dan kijken we wat de mogelijkheden zijn.


Bekijk alle producten in de categorie Tassen

HEEFT U VRAGEN?

Zwerfkei Outdoor & Travel Centre Woerden
Bel ons op

0348-421648

OPENINGSTIJDEN

 
Winkel openingstijden en adres
Openingstijden deze week:
Ma 13:00 - 18:00 uur
Di 09:00 - 18:00 uur
Wo 09:00 - 18:00 uur
Do 09:00 - 18:00 uur
Vr 09:00 - 21:00 uur
Za 09:00 - 17:00 uur
Zo gesloten
 
Jaap Bijzerweg 10
3446 CR Woerden
info@zwerfkei.nl
0348-421648
summer