KLANTENKAART

 

Zwerfkei heeft voor de vaste klanten een gratis ClientCard, welke u kunt afhalen bij onze kassa. Wilt u liever geen plastic kaart? Dan kunt u zich ook alleen laten registreren bij de kassa. Dit geeft dezelfde rechten als de kaart.

Klantenkaart   

Wat zijn de voordelen van een ClientCard?

 • Registratie van gekochte artikelen. Als u uw bon kwijt bent geraakt, dan kunnen wij deze opnieuw uitprinten. Dit kan handig zijn in garantie/reparatiegevallen. Hetzelfde geldt als uw verzekering een aankoopbewijs eist in geval van bijvoorbeeld diefstal.
 • Snel op de hoogte van terugroepacties. Als u bergsportmateriaal heeft gekocht bij ons, wordt u gelijk op de hoogte gesteld als er vanuit de fabrikant een terugroepactie is. Wij kunnen dan achterhalen wie er allemaal het desbetreffende product hebben gekocht en diegenen gelijk op de hoogte stellen.
 • Langere ruiltermijn. De ruiltermijn wordt voor klantenkaarthouders verlengd van - de gebruikelijke - 10 naar 60 dagen. Zo heeft u alle tijd om producten thuis uit te proberen!
 • Gratis gebruik van de Zwerfkei Private Guide service. Zie hieronder voor meer informatie over onze Private Guide Service!
 • Spaar voor korting met bonuspunten. Als vaste klant kunt u sparen voor korting. Bij elke 40 euro die u besteedt in de winkel of via onze webshop* krijgt u 1 bonuspunt. Zodra u genoeg punten heeft gespaard krijgt u korting op uw volgende aankoop. Meer informatie over het puntensysteem vindt u hieronder.

* Op dit moment worden de punten alleen in de winkel in Woerden uitgereikt.

Nieuwsbrief

Wilt u graag op de hoogte blijven van onze kortingsactie of het laatste nieuws op buitensportgebied? Schrijft u zich dan hier in voor onze nieuwsbrief!

Wij houden niet van spam, dus we sturen alleen het serieuze buitensportnieuws! Ook is de nieuwsbrief altijd makkelijk op te zeggen, via een link onderaan de nieuwsbrief.

Privacyregels

Voor vragen over klantenkaart en privacy, kunt u hier meer informatie terugvinden.


Wat houdt onze Private Guide Service in?

Voor Zwerfkei ClientCard houders die op zoek zijn naar een complete uitrusting en die het niet prettig vinden om op verschillende afdelingen door verschillende verkopers geholpen te worden, biedt Zwerfkei de ´private guide´ service. Dit geeft de mogelijkheid om op afspraak door een van onze all-round verkoopadviseurs geholpen te worden.


De adviseur zal eerst met u bespreken waar u naar toe gaat en voor welke periode. Hij of zij zal u ook vragen naar uw manier van reizen, uw ervaringen, uw overige uitrusting enzovoort. De adviseur zal uw wensen met u bespreken waarna hij of zij met u door de winkel zal lopen en u bij de verschillende items zal adviseren.

Interesse? Bel voor een afspraak 0348-421648. Mailen kan natuurlijk ook naar info@zwerfkei.nl

Spelregels Bonuspunten

 • Heeft u een Zwerfkei ClientCard of staat u in ons systeem als vaste klant geregistreerd dan spaart u automatisch bonuspunten bij aankopen die op de klantenkaart worden geregistreerd.
 • Bij elke 40 euro wordt 1 punt bijgeschreven op uw saldo.
 • Heeft u 10 punten of meer gespaard dan kunt u bij uw eerstvolgende aankoop (vanaf de volgende dag) uw punten inleveren, waarbij geldt dat elke punt 1 euro waard is. Een saldo van 10 punten levert u dus 10 euro korting op.
 • U mag zelf bepalen wanneer en hoeveel punten u inlevert. De bonuspunten zijn onbeperkt geldig.
 • Een aankoop waarbij u bonuspunten wilt inleveren dient ten minste 10 euro te zijn en u dient ten minste een saldo van 10 punten te hebben.
 • Over service, verhuur en artikelen in de uitverkoop of met een speciale actieprijs worden geen bonuspunten berekend.
 • Bonuspunten worden niet gegeven indien u gebruik maakt van een andere kortingsregeling.
 • Bonuspunten kunnen niet tegen contant geld worden ingewisseld.
 • Het saldo van uw bonuspunten staat op de laatste aankoopbon vermeld, maar kan indien gewenst elk moment worden opgevraagd.

HEEFT U VRAGEN?

Zwerfkei Outdoor & Travel Centre Woerden
Bel ons op

0348-421648

OPENINGSTIJDEN

 
Winkel openingstijden en adres
Openingstijden deze week:
Mon 13:00 - 18:00 uur
Tue 09:00 - 18:00 uur
Wed 09:00 - 18:00 uur
Thu 09:00 - 18:00 uur
Fri 09:00 - 21:00 uur
Sat 09:00 - 17:00 uur
Sun gesloten
 
Jaap Bijzerweg 10
3446 CR Woerden
info@zwerfkei.nl
0348-421648
 
 
Met het gebruik van de site accepteert u het gebruik van cookies en onze privacyverklaring. U kunt desgewenst bepaalde cookies uitschakelen. Lees meer...
 
winter