COLOFON

 

De website van Zwerfkei is ontworpen en opgebouwd door het Zwerfkei Internet Team. Door de website in eigen beheer te ontwikkelen en onderhouden is het mogelijk om onze kennis van buitensport direct met onze klanten te communiceren.

Alle code is geldige XHTML en CSS om te zorgen dat zoveel mogelijk browsers probleemloos de pagina´s kunnen bekijken. De website is platform-onafhankelijk gehouden en is getest met verschillende (mobiele) versies van Safari, Mozilla / FireFox, Opera, Netscape en Internet Explorer op de UNIX, Macintosh en Windows platformen.

Van alle inhoud van deze website ligt het copyright bij Zwerfkei Buitensport B.V. Van alle afgebeelde producten, merknamen en trademarks liggen de copyrightrechten bij hun respectievelijke eigenaars.

Aan de op deze website genoemde producten, prijzen en de getoonde afbeeldingen kunnen geen rechten ontleend worden. Wijzigingen in prijzen of uitvoeringen zijn voorbehouden. Tevens is het op deze site genoemd worden van een product geen garantie dat het ook op voorraad is. Alle genoemde prijzen op deze web site zijn (uiteraard) inclusief BTW.

Niets van deze website mag worden verveelvoudigd en/of openbaar gemaakt op welke wijze dan ook zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van Zwerfkei Buitensport B.V. te Woerden.

Webhistorie

Hieronder vindt u een kort overzicht van de historie van de Zwerfkei website.

Versie 1 ( Augustus 1997 - Juni 2000 )

Van de eerste versie is alleen een gescande versie van de indexpagina bewaard gebleven.Versie 2 ( Juli 2000 - November 2000 )

De opbouw van versie 1 was niet langer bruikbaar om veel producten te kunnen weergeven. Daarom werd besloten om een volledig nieuwe site te maken, met de belangrijkste productgroepen erin. In deze periode zijn ook de rubrieken nieuws en agenda erbij gekomen.

Versie 3 ( December 2000 - September 2002 )

In versie 3 is er in principe weinig veranderd aan de inhoud van de site. De belangrijkste wijzigingen zijn het verwijderen van de frameset en het nieuwe uiterlijk. Ook is de gehele site HTML 4.01 gevalideerd. In de loop van versie 3 zijn er steeds meer productgroepen toegevoegd en rand-informatie als techniek en onderhoud.

Versie 4 ( Oktober 2002 - Oktober 2003 )

Het aantal producten op de site werd zo groot dat in het voorjaar van 2002 besloten is om alle producten in een database te zetten. Dit om het geheel beter te kunnen onderhouden. Tijdens deze verbouwing is meteen het uiterlijk van de site weer grondig aangepast, geen tabellen meer en alles in XHTML 1.1 en CSS. Uiteindelijk is besloten om de gehele site door een script te laten bouwen. Na enige vertraging bij het omzetten van het serveraccount is uiteindelijk in oktober 2002 de nieuwe site online gegaan. In november 2002 is de site interactiever geworden met de komst van My Zwerfkei.

Op 22 juni 2003 is Zwerfkei van provider veranderd, van Concepts-ICT naar Vuurwerk Internet.


Versie 5 ( Oktober 2003 - April 2008 )

In deze versie is alleen de layout veranderd, dit is gedaan om meer ruimte te maken voor de producten. Tevens is de navigatie iets aangepast voor het sneller bereiken van de producten.
Op 19 april 2004 is Zwerfkei alweer van provider veranderd, deze keer van Vuurwerk Internet naar Denit Internet Services.


Op 1 april 2008 is Zwerfkei van provider veranderd, van Vuurwerk Internet naar JROnline (heet nu Oxilion). Tevens zijn we overgestapt op een dedicated server.


Versie 6 ( April 2008 - Mei 2016 )

Het hele script is op de schop gegaan. De belangrijkste reden daarvoor is de webshop, een snellere en verbeterde navigatie naar de producten en een verbeterd CMS gedeelte om de producten makkelijker up to date te houden.

Op 01 december 2012 is Zwerfkei alweer van provider veranderd, deze keer van Oxilion naar Host in Holland.


Versie 7 ( Mei 2016 - Heden )

Een vernieuwde layout. Met deze nieuwe website willen we het unieke Zwerfkei winkelgevoel naar voren brengen, en daarnaast een heldere, goed werkende webshop bieden. De zoekfunctie en filtermogelijkheden zijn sterk verbeterd. De nieuwe website is daarnaast schaalbaar zodat deze ook geschikt is voor mobiele browsers.

Alle versies van de website zijn en worden nog steeds door Zwerfkei medewerkers gemaakt en onderhouden.

HEEFT U VRAGEN?

Zwerfkei Outdoor & Travel Centre Woerden
Bel ons op

0348-421648

OPENINGSTIJDEN

 
Winkel openingstijden en adres
Openingstijden deze week:
Ma 13:00 - 18:00 uur
Di 09:00 - 18:00 uur
Wo 09:00 - 18:00 uur
Do 09:00 - 18:00 uur
Vr 09:00 - 21:00 uur
Za 09:00 - 17:00 uur
Zo gesloten
 
Jaap Bijzerweg 10
3446 CR Woerden
info@zwerfkei.nl
0348-421648
 
 
Met het gebruik van de site accepteert u het gebruik van cookies en onze privacyverklaring. U kunt desgewenst bepaalde cookies uitschakelen. Lees meer...
 
spring