RETOUR & RUILEN WEBSHOP

 

Wilt u iets ruilen of retourneren dat u heeft aangeschaft via onze webshop?

Naar de retourpagina  

Retourprocedures voor online aankoop

Natuurlijk kunt u uw order ruilen/retourneren in de winkel!

Tijdens openingstijden kunt u gewoon langskomen om uw webshoporder terug te brengen. Wij verrekenen dit gelijk aan de kassa, geen probleem!

Ruilen online aankoop

Wilt u een product ruilen voor een ander artikel, bijvoorbeeld een andere kleur of maat? Stuurt u het dan aan ons via onderstaande retourprocedure. Sommige artikelen worden verzegeld verzonden, deze kunt u niet zonder meer terugsturen. Meer informatie over verzegelde producten...

Eventuele prijsverschillen in verband met de ruiling voor een duurder of goedkoper product wordt uiteraard met u verrekend. Indien u geld terugkrijgt wordt dit teruggestort op uw rekening. Is het product duurder dan wordt er contact met u opgenomen om dit te regelen.


Kiyoh logo

Niet ruilen online aankoop

Heeft u iets gekocht waar u toch niet zo blij mee bent? U kunt elk product dat u niet bevalt binnen 14 dagen na ontvangst aan ons terugsturen, op voorwaarde dat het artikel niet beschadigd of gebruikt is en voorzien is van de orginele verpakking. Sommige artikelen worden verzegeld verzonden, deze kunt u niet zonder meer terugsturen. Meer Infomatie over verzegelde producten...

Zodra wij uw pakket retour hebben wordt deze verwerkt.
Conform de Algemene Voorwaarden Stichting Webshop Keurmerk ontvangt u het bedrag binnen 14 dagen na het aanmelden van uw retour, nadat het product door Zwerfkei is ontvangen. Via het retoursysteem wordt u op de hoogte gehouden van de status van uw retour.


Retourprocedure online aankoop

Meldt uw retour en omruiling aan op onze retourpagina en volg de aanwijzingen op uw scherm.

U dient het te ruilen artikel compleet retour te sturen, indien mogelijk in de originele verpakking en voorzien van de factuur. Graag op de factuur ook vermelden welk product (maat en kleur) u nieuw wilt ontvangen.

Uw retourpakket kunt u aanbieden bij een PostNLagentschap. Binnen Nederland stuurt u het pakket terug naar een antwoordnummer, de retourkosten worden automatisch verrekend bij het terugstorten. Buiten Nederland is het voor uw eigen rekening. Vraag om een verzendbewijs voor het geval uw zending zoekraakt bij de post. Via ons retoursysteem wordt u op de hoogte gehouden van de status van uw retour.

Houdt u er rekening mee dat de behandeling van retourpakketten zonder retouraanvraag langer kan duren.

De verwerking van zendingen naar een antwoordnummer duurt langer dan dat van betaalde pakketten: doorgaans ontvangen wij uw zending binnen vijf werkdagen.

Uitzonderingen

Sommige artikelen zijn wel te bestellen via onze webshop, maar kunnen niet zonder meer geruild of teruggestuurd worden. Deze artikelen worder verzegeld verzonden. Kijk hier voor meer informatie over verzegelde producten.

Het gaat om de volgende artikelen:

  • Producten die overeenkomstig uw specificaties zijn aangepast
  • Artikelen die duidelijk persoonlijk van aard zijn (bijv. vanuit hygiënisch oogpunt) of door hun aard niet kunnen worden teruggezonden, zoals: EHBO, klamboes en persoonlijke verzorging.
  • Veiligheidsmaterialen. Hieronder vallen alle bergsportmaterialen, fiets- en skihelmen.

Ruilen van online aankoop in de winkel

U kunt ook een webshopbestelling uiteraard ook ruilen of retourneren in de winkel. Hierbij gelden dezelfde voorwaarden en rechten als bij een normale ruiling of -retournering van een online aankoop zoals hierboven beschreven.

Rechten van consumenten bij online aankoop

Welke rechten heeft u, als consument en klant van Zwerfkei, bij een online aankoop in een webwinkel, in dit geval op www.zwerfkei.nl?

  • De consument heeft recht op tijdige terugbetaling van het volledige bedrag, inclusief bezorgkosten bij bestellingen boven de 50 euro, exclusief retourkosten bij retournereing van de complete order. Zie hierboven bij voor onze voorwaarden.
  • Het recht om de aankoop te annuleren van de consument, mag niet worden beperkt om andere redenen dan de wettelijke. Vanaf het moment van annulering heeft de consument nog 14 dagen bedenktijd om de bestelling terug te sturen. Na bericht van annulering moet de webwinkel het aankoopbedrag inclusief verzendkosten binnen 14 dagen terugbetalen. De ondernemer mag wachten met terugbetalen tot hij het product heeft ontvangen of tot de consument aantoont dat hij het product heeft teruggezonden, naar gelang welk tijdstip eerder valt. Zie verder voor meer informatie over onze voorwaarden en uitzonderingen hierboven.
  • Uitbetaling in de vorm van een tegoedbon is alleen toegestaan na uitdrukkelijke toestemming van de consument. Zwerfkei Buitensport betaalt niet uit in tegoedbonnen bij online aankopen en stort altijd het geld terug bij online aankopen. Voor meer informatie over terugbetalen zie hierboven.

HEEFT U VRAGEN?

Zwerfkei Outdoor & Travel Centre Woerden
Bel ons op

0348-421648

OPENINGSTIJDEN

 
Winkel openingstijden en adres
Openingstijden deze week:
Ma 13:00 - 18:00 uur
Di 09:00 - 18:00 uur
Wo 09:00 - 18:00 uur
Do 09:00 - 18:00 uur
Vr 09:00 - 21:00 uur
Za 09:00 - 17:00 uur
Zo gesloten
 
Jaap Bijzerweg 10
3446 CR Woerden
info@zwerfkei.nl
0348-421648
summer