LEENFIETSEN

 

Fietsen in het Groene Hart

Fietsen

Ontdek het Groene Hart op een Zwerfkei leenfiets!

Zwerfkei ligt midden in het Groene Hart van Nederland. Om uw buitensportbeleving nog meer inhoud te geven hebben wij voor u twintig leenfietsen klaarstaan, zodat u voor of na het winkelen bij Zwerfkei het Groene Hart kunt verkennen op de fiets!

De Zwerfkei leenfietsen zijn tot stand gekomen in samenwerking met Santos-bikes en een aantal gerenommeerde outdoor-merken. Zo kunt u bijvoorbeeld een rondje Haarzuilens op een “Meindl- fiets” fietsen, of bezoek de Reeuwijkse plassen en Gouda op een “The North Face-fiets”, of ga op een “Arc'teryx-fiets” op otterjacht in Nieuwkoop. U krijgt van ons een kaart met fietsroutes mee.

Reserveren is noodzakelijk.Om er zeker van te zijn dat er een fiets voor u klaarstaat neem dan even telefonisch contact met ons op (0348-421648) of stuur een mail naar .

Santosfietsen

Voorwaarden fietsuitleen Zwerfkei-Merkfietsen

  • De fietsen zijn eigendom van Zwerfkei Buitensport BV en worden kosteloos aan de klanten (leners) van het Zwerfkei Outdoor & Travel Centre ter beschikking gesteld.
  • De lener stelt Zwerfkei Buitensport BV in de gelegenheid een kopie te maken van zijn legitimatiebewijs. Deze kopie ontvangt de lener bij het retour brengen van de fiets, of wordt op dat moment vernietigd.
  • De leners mogen de fietsen gebruiken voor fietstochten in de omgeving van Woerden. Het is niet de bedoeling dat fietsen door de leners getransporteerd worden.
  • Leners zijn verantwoordelijk voor de fietsen die aan hen zijn uitgeleend. Alle fietsen zijn voorzien van een deugdelijk slot.
  • Daarnaast wordt voor elke fiets een kettingslot ter beschikking gesteld om ze goed te verankeren als ze ergens kortstondig worden gestald. De lener is vanzelfsprekend verantwoordelijk voor het gebruik van deze sloten.
  • Zwerfkei Buitensport BV is niet aansprakelijk voor schade die voortkomt uit het gebruik van de fietsen. Dit betreft zowel de materiele als immateriele schade voor de leners als de schade aan de eigendommen van Zwerfkei Buitensport BV of van eventuele derden.
  • De fietsen dienen uiterlijk een half uur voor sluitingstijd van het Zwerfkei Outdoor & Travel Centre geretourneerd te zijn.
  • De sluitingstijden zijn: Maandag t/m woensdag om 18.00 uur; Donderdag en vrijdag om 21.00 uur; Zaterdag om 17.00 uur.

Band lek of verdwaald?

Bij problemen kunt u telefonisch contact opnemen met Zwerfkei op telefoonnummer 0348-421648.

HEEFT U VRAGEN?

Zwerfkei Outdoor & Travel Centre Woerden
Bel ons op

0348-421648

OPENINGSTIJDEN

 
Winkel openingstijden en adres
Openingstijden deze week:
Ma 13:00 - 18:00 uur
Di 09:00 - 18:00 uur
Wo 09:00 - 18:00 uur
Do 09:00 - 18:00 uur
Vr 09:00 - 21:00 uur
Za 09:00 - 17:00 uur
Zo gesloten
 
Jaap Bijzerweg 10
3446 CR Woerden
info@zwerfkei.nl
0348-421648
 
 
Met het gebruik van de site accepteert u het gebruik van cookies en onze privacyverklaring. U kunt desgewenst bepaalde cookies uitschakelen. Lees meer...
 
spring