BEZORGVRAGEN

Zending wordt verwacht, nog niet bij PostNL?

Helaas heeft PostNL met enige regelmaat veel moeite om alle pakketjes te verwerken, door de drukte in verband met Corona en de coronamaatregelen in de distributiecentra. Over het algemeen betekent dit één à twee dagen extra, maar in sommige gevallen kan het nog langer duren tot het pakketje verwerkt wordt. In dat geval staat het pakje dus niet meer bij ons, en is het een kwestie van geduld totdat het uiteindelijk bij u bezorgd wordt.

---------------

Bezorging PostNL ivm Coronavirus

Goed nieuws, PostNL blijft voorlopig nog bezorgen, dus online bestellen is geen probleem! Houd wel rekening met vertraging.

Wel extra maatregelen aan de deur.

Ook PostNL neemt gepaste maatregelen. Voor uw veiligheid en die van de medewerkers, houden de bezorgers momenteel 1,5 meter afstand. U hoeft ook geen handtekening te zetten, dat doen onze bezorgers zelf. De bezorger kan dan wel vragen naar de laatste cijfers van uw id-kaart. Hou die dus paraat.

Bij kleine pakketjes zet de bezorger het pakketje voor de deur zodra u open doet.

Kan ik mijn bestelling nog in de winkel ophalen?

De winkel is gesloten, maar we denken graag met u mee. Neem tijdens openingstijden even contact op met de winkel (0348-421648), dan helpen we u graag verder!

HEEFT U VRAGEN?

Zwerfkei Outdoor & Travel Centre Woerden
Bel ons op

0348-421648

OPENINGSTIJDEN


Webshop
Vandaag voor 17:00 besteld, morgen in huis* Verzendtijden

Winkel openingstijden en adres

De winkel is gesloten, vanaf 3 maart zijn wij open op afspraak. De webshop is open en onze medewerkers zijn telefonisch (tijdens winkeltijden) en via live chat bereikbaar
Jaap Bijzerweg 10
3446 CR Woerden
info@zwerfkei.nl
0348-421648
0 artikelen in vergelijking
Er zijn nog geen artikelen toegevoegd om te vergelijken. Klik op het icoon bij de artikelen.
0 recent bezochte artikelen
Er zijn nog geen recent bekeken artikelen
Met het gebruik van de site accepteert u het gebruik van cookies en onze privacyverklaring. U kunt desgewenst bepaalde cookies uitschakelen. Lees meer...
INSTELLEN OK