CONTACT & ROUTE

ALGEMENE GEGEVENS

Zwerfkei Outdoor & Travel Centre
Contact en winkeladres:
Jaap Bijzerweg 10
3446 CR Woerden
telefoon: 0348-421648
Algemeen:
Reparaties/garantie:
Bankgegevens algemeen:
Zwerfkei Buitensport BV
BIC INGBNL2A
IBAN NL98INGB0657560383
Handelsregister / KvK 30088795
BTW Codenr. NL801420702B01
Lees hier alles over het betalen van webshopbestellingen.

PLAN UW ROUTE NAAR ZWERFKEI

LET OP WEGWERKZAAMHEDEN A12!


In de maand juni zijn er wegwerkzaamheden en diverse afsluiting op de A12 richting Woerden, kijk voor uw vertrek op vananaarbeter.nl

vananaarbeter.nl
Adres
Jaap Bijzerweg 10
3446 CR Woerden
Coördinaten
N 52° 04.657´
E 004° 53.913´

Route naar zwerfkei

Met de trein

Zwerfkei ligt op ca. 8 minuten lopen van station Woerden. U neemt uitgang Zuid en loopt rechtuit de van der Valk-Bouwmanlaan af. Na het fietstunneltje is het nog ca. 120 meter lopen.

Met de fiets

Woerden ligt in het "Groene Hart van Holland" en is een prachtig doel om een mooie fietstocht naar te maken. Vanuit het westen en zuidwesten is bijvoorbeeld een mooie tocht te maken via Oudewater, langs het riviertje de Lange Linschoten. Vanuit het oosten (Utrecht) kan een tocht via Haarzuilens over de Hollandse kade gemaakt worden.
Vanuit het noorden kunnen routes langs de Amstel en de Kromme Mijdrecht verrassend mooie tochten opleveren.
Met een goede kaart is een mooie tocht eenvoudig uit te zetten!

Als u Woerden vanaf het zuiden, via Linschoten benadert, komt u vanzelf langs Zwerfkei Outdoor & Travel Centre. Als u vanaf het noorden of oosten komt dan zult u eerst in de stad Woerden komen. Rij dan naar het Station en volg hierna de fietsroute richting Linschoten, ook dan komt u vanzelf langs Zwerfkei.

Met de auto of motor

Zwerfkei is gevestigd op 700 meter van de A12. De eenvoudigste manier om snel bij Zwerfkei te komen is om via afslag 14 de A12 te verlaten. Als u vanuit de richting Amsterdam komt over de A2 kan het aardig wat kilometers schelen als u de afslag Breukelen neemt en via Kockengen naar Woerden gaat. In Woerden volgt u dan de borden richting de A12.

Zwerfkei heeft lichtmastborden geplaatst in de buurt van de winkel die de route vergemakkelijken. Als u vanaf de A12 komt, ga dan gewoon richting het centrum en let na 600 meter op de lantaarnpalen. De borden geven duidelijk aan hoe u bij Zwerfkei komt. Als u vanaf Woerden of Breukelen komt volgt u de borden richting de A12. Dan ziet u ook al snel de lichtmastborden hangen.

Parkeren rond het pand van Zwerfkei is gratis. Komt u op zaterdag? Dan is het handig om te weten dat u kunt parkeren op het parkeerterrein van het Intechnium. Dit parkeerterrein bereikt u door vanaf de A12 de afslag Woerden te nemen, maar dan pas bij de eerste rotonde links te gaan. De tweede rotonde neemt u ook driekwart, daarna bij de borden "Zwerfkei (P)" links. Ook op drukke vrijdagavonden bieden wij hier parkeergelegenheid. Dit staan dan op de Europabaan (zie kaartje) aangekondigd.

Met de hond

Honden zijn niet toegestaan in ons pand. Ze kunnen wel droog buiten staan.

Honden mogen bij Zwerfkei niet naar binnen omdat wij in onze koffiehoek etenswaren en drinken hebben voor klanten. Bovendien hangt er in onze winkel veel kostbare kleding, die wij graag schoon en fris willen houden. Een uitzondering wordt gemaakt voor blindengeleidehonden.

Mindervaliden en kinderwagens

Bent u slecht ter been of komt u met een rolstoel of kinderwagen? Tussen de begane grond en de eerste verdieping hebben we een lift. Via een bel bij de ingang kunt u een medewerker oproepen om voor u de benedendeur open te doen.

Wandeltip!

Het LAW Graaf Floris V-pad loopt vlak langs het Zwerfkei Outdoor & Travel Centre. Het kan heel leuk zijn om een dagtocht te maken met als start- of eindpunt Zwerfkei.
Een fraaie wandeling is ook het stuk van het Graaf Floris V pad van Breukelen NS naar Woerden NS met een uitstapje naar Zwerfkei. U kunt dan gemakkelijk met de trein terug naar het beginpunt van uw wandeling.

HEEFT U VRAGEN?

Zwerfkei Outdoor & Travel Centre Woerden
Bel ons op

0348-421648

OPENINGSTIJDEN

 
Winkel openingstijden en adres
Openingstijden deze week:
Ma 13:00 - 18:00 uur
Di 09:00 - 18:00 uur
Wo 09:00 - 18:00 uur
Do 09:00 - 18:00 uur
Vr 09:00 - 21:00 uur
Za 09:00 - 17:00 uur
Zo gesloten
 
Jaap Bijzerweg 10
3446 CR Woerden
info@zwerfkei.nl
0348-421648
summer