Welkom op het Outdoor & Travel blog!

Auteur: Anja
Gepubliceerd op: 12 april 2017

vlaggetjes
Hoera!

Het is zover: we hebben een "Outdoor & Travel Blog". In deze eerste post zullen we ons even voorstellen en onze grootse plannen voor dit outdoor-blog onthullen.

Zoals je misschien wel bovenaan de pagina hebt kunnen zien horen "wij" bij de meest avontuurlijke outdoorwinkel van Nederland:  Zwerfkei Outdoor & Travel Centre. In deze winkel (gevestigd in Woerden) vind je ongelofelijk veel spullen voor je verre reis of outdooractiviteiten. Nu zal  je misschien denken: “oh, deze blog is gewoon één grote reclame voor Zwerfkei...” Maar dat is niet helemaal waar! Natuurlijk zullen we verwijzen naar producten die wij verkopen, maar we willen vooral ons enthousiasme voor de buitensport overdragen en onze kennis delen. Dat doen we al jarenlang in de winkel, maar online opscheppen over onze avonturen dat kan vanaf nu dus ook.

Wat kan je verwachten op dit blog?

Last but not least: door wie wordt deze blog geschreven? Door verschillende medewerkers van Zwerfkei en in de toekomst wellicht ook door gastbloggers. Als je klikt op de auteur kun je wat meer te weten komen over wie de persoon is achter het verhaal. 

Veel plezier met lezen en schroom ook niet om ons je prangende Outdoor & Travel-vragen te stellen.


Tags

 
 
Met het gebruik van de site accepteert u het gebruik van cookies en onze privacyverklaring. U kunt desgewenst bepaalde cookies uitschakelen. Lees meer...