Welkom Creating Stories!

Auteur: Marcel
Gepubliceerd op: 07 februari 2020

WELKOM CREATING STORIES!

Zwerfkei werkt samen met een aantal partners die iets extra's te bieden hebben voor onze klanten. Creating Stories is zo'n partner. Ter introductie:


Creating Stories is al ruim 20 jaar het toonaangevende reisbureau voor jouw maatwerkreis naar IJsland, Faeröer, Groenland, Spitsbergen, Canada, Alaska, Verenigde Staten, Argentinië, Chili, Australië, Nieuw-Zeeland en Zuidpool. Je kent ze wellicht als IJslandspecialist, Canadareizen, American Vacation en Planet Downunder. De afgelopen jaren zijn ze dusdanig gegroeid dat deze namen de lading niet meer dekken. Vandaar de overkoepelende naam Creating Stories.

De merknaam Creating Stories staat voor het reisverhaal dat zij met je delen en het unieke verhaal dat je zelf creëert door het ondernemen van een reis. De passie die jij en wij met elkaar delen komt samen in de manier waarop wij onze reizen organiseren. Samen de wereld ontdekken met onze eigen ogen, waarnemen met onze eigen zintuigen. Niet alleen de standaardreis, maar boven alles van de gebaande paden af. Elke reis die wij aanbieden reflecteert wie we zijn, de bestemming waarvan we echt houden en de relaties die we daar opbouwen. Bij ons sta jij als mens centraal: de mens die nieuwsgierig is, de mens die wij bij naam kennen en die we persoonlijk helpen bij het samenstellen van een unieke (reis)verhaal.


Iedere reiziger creëert zijn eigen reisverhaal, passend bij zijn/haar wensen. Creating Stories ontwikkelt op basis van jouw wensen en ideeën een offerte op maat. Van individuele autorondreizen, wintersportvakanties, camperreizen, groepsreizen, paardrijdvakanties tot wandelreizen, rondreizen met Super Jeeps, noorderlichtreizen en nog veel meer. Van idee tot thuiskomst staat Creating Stories voor je klaar.

De specialistische kennis van de bestemmingen zorgt er voor dat ze naast de gebaande paden je ook kunnen adviseren over plekken waar de paden nog niet zijn platgetreden door alle toeristen. Je wordt persoonlijk geholpen door een van de reisspecialisten. Dit kan telefonisch, per e-mail of tijdens een afspraak op kantoor. 

Als je een reis plant via Creating Stories, kies je voor jarenlange ervaring, expertise over de bestemmingen en een uitgekiend aanbod. Na boeking ontvang je een uitgebreid informatiepakket met veel achtergrondinformatie van de bestemming en informatie omtrent jouw geplande reisverhaal. 

Heb je een reis gezien die grotendeels aan je wensen voldoet, maar je wilt nog een deel aanpassen? Een complete reis op maat samenstellen voor jezelf, familie of een groep? Of een bijzondere excursie in je programma opnemen? Jouw persoonlijke reisspecialist past de reis geheel aan op jouw reiswensen.

Creating Stories en Zwerfkei werken samen. Ze zullen je inspireren over de verschillende reismogelijkheden, diverse reizen uitlichten en leuke feitjes, reisverhalen en bezienswaardigheden met je delen. 


Creating Stories
Cypresbaan 17
2908 LT Capelle a/d Ijssel
www.creatingstories.nl
info@creatingstories.nl
+31 (0)10 – 7144453Tags

 
 
Met het gebruik van de site accepteert u het gebruik van cookies en onze privacyverklaring. U kunt desgewenst bepaalde cookies uitschakelen. Lees meer...