Cadeau van Zwerfkei en LOWA: wandelen en cultuur beleven in de Harz

Auteur: Marcel
Gepubliceerd op: 19 oktober 2020

Win een wandelvakantie voor twee personen naar de Harz!Ja, je leest het goed! In samenwerking met wandelschoenenmerk LOWA geven wij als Zwerfkei namelijk een wandelvakantie voor twee personen naar de prachtige de Harz (Duitsland) weg. Je ontvangt niet alleen een geheel verzorgde vakantie ter waarde van €1400,00, jullie krijgen ook nog eens allebei een paar LOWA LOCARNO GTX wandelschoenen. Zo kunnen jullie onbezorgd genieten van al het moois dat de Harz te bieden heeft.

Wat moet je doen om kans te maken op deze mooie prijs? Ga naar www.lowa.nl/harz, vul het formulier in en laat ons weten waarom jij met je wandelpartner graag naar de Harz zou willen gaan.

De winnaar ontvangt van ons:

  • twee vakantievouchers voor de Harz
  • twee HarzCards, die gratis entree bieden in meer dan 100 musea, bezienswaardigheden en attracties
  • twee paar LOWA LOCARNO GTX wandelschoenen, ter waarde van €189,95 per paarLOWA, pasvom, comfort en kwaliteit

LOWA produceert niet zomaar hoogwaardige outdoorschoenen, maar combineert de liefde voor de natuur met innovatieve technologieën. Hiermee probeert het merk de verwachtingen van outdoorliefhebbers telkens te overtreffen. Al meer dan 90 jaar staat LOWA garant voor de beste pasvorm, optimaal comfort en de hoogste kwaliteit. De veelzijdige LOCARNO GTX is de perfecte combinatie van urban lifestyle en outdoor. Gestempeld leer, een GORE-TEX voering, een innovatieve LOWA MONOWRAP en een dempende tussenzool van LOWA DynaPU zorgen voor een casual look, maar maken de schoen tevens geschikt voor spontane outdooractiviteiten. Perfect dus om mee te wandelen én cultuur te snuiven in de Harz!


De Harz, wandelen en cultuur beleven

Het Harzgebergte, het noordelijkste middelgebergte in Duitsland, is magisch: ruige granieten kliffen, hoge dennen, klaterende beekjes en heide bedekt met nevel. Met meer dan 8000 kilometer bewegwijzerde wandelwegen is de Harz een waar wandelparadijs. Wil je wat cultuur snuiven? Ook dat kan in de Harz! In deze regio zijn namelijk drie UNESCO Werelderfgoederen te vinden: het ensemble ‘Bezoekersmijn Rammelsberg’, de binnenstad van Goslar en het watermanagementsysteem ‘Oberharzer Wasserwirtschaft’, de Stiftskerk, het kasteel en de historische binnenstad van Quedlinburg en de Luthergedenkplaatsen in Eisleben.

 

Kans maken op een wandelvakantie voor twee personen in de Harz, inclusief een paar LOWA wandelschoenen? Ga naar www.lowa.nl/harz, vul het formulier in en laat ons weten waarom jij met je wandelpartner graag naar de Harz zou willen gaan. De actie loopt van 19 oktober tot en met 15 november 2020. Op woensdag 18 november 2020 wordt de winnaar bekendgemaakt via de social mediakanalen van ons en van LOWA. Goed om te weten: de vakantievouchers zijn maar liefst één jaar geldig!


Tags

 
 
Met het gebruik van de site accepteert u het gebruik van cookies en onze privacyverklaring. U kunt desgewenst bepaalde cookies uitschakelen. Lees meer...