AFHALEN BIJ DE WINKEL

Bestellingen Ophalen

Vanaf 10 februari is het ook mogelijk om uw bestelling bij ons af te halen. Op maandag vanaf 13u en dinsdag tot en met zaterdag vanaf 10 uur ‘s ochtends kunt u bij ons terecht in Woerden. Zodra uw bestelling voor u klaarstaat krijgt u een melding via uw mail. Houd daarbij rekening met de 4 uur tussen bestellen en ophalen.

Bestelt u liever telefonisch? Bel dan tijdens onze "kantooruren" met 0348-421648. Wij voeren uw bestelling in en u krijgt van ons een betaallink. Nadat wij de betaling hebben ontvangen maken wij uw bestelling in orde.

Hoe gaat het afhalen in zijn werk

  1. Bestel (en betaal) uw artikelen:
    • Via onze webshop en kies bij ‘Bezorgwijze’ voor ‘Afhalen bij Zwerfkei’.
    • Telefonisch via 0348-421648 (tijdens kantooruren)
  2. U ontvangt een bevestiging per email als uw order bij ons gereed ligt voor ophalen. Na ongeveer 4 uur ontvangt u een bevestiging, waarmee u de bestelling kunt afhalen. Eerder langskomen heeft geen zin, de bestelling staat dan nog niet klaar.
  3. Met de gereedbevestiging, mag uiteraard digitaal, kunt u bij ons langskomen voor het afhalen. Er is een bel bij onze voordeur, een medewerker komt naar u toe om u te helpen
  4. Komt u alstublieft alleen, heeft u klachten blijf dan thuis en laat het even aan ons weten. Wij zullen uw order dan langer reserveren.
  5. Heeft u nog niet betaald? Dan kunt u aan de deur bij ons alleen pinnen. Het factuur mailen wij dan naar u toe.

Telefonisch contact

Heeft u vragen over verzendingen, retourneren of reparaties? Of wilt u graag persoonlijk advies over een aankoop? Onze medewerkers tijdens winkeltijden telefonisch bereiken.

Bereikbaarheid via de chat

Ook via de chat op de website kunnen onze medewerkers u te hulp staan. We proberen de chat zoveel mogelijk beschikbaar te hebben, ook 's avonds en in het weekend.

HEEFT U VRAGEN?

Zwerfkei Outdoor & Travel Centre Woerden
Bel ons op

0348-421648

OPENINGSTIJDEN


Webshop
Vandaag besteld, dinsdag in huis* zie verzendtijden

Winkel openingstijden en adres

De winkel is gesloten, vanaf 3 maart zijn wij open op afspraak. De webshop is open en onze medewerkers zijn telefonisch (tijdens winkeltijden) en via live chat bereikbaar
Jaap Bijzerweg 10
3446 CR Woerden
info@zwerfkei.nl
0348-421648
0 artikelen in vergelijking
Er zijn nog geen artikelen toegevoegd om te vergelijken. Klik op het icoon bij de artikelen.
0 recent bezochte artikelen
Er zijn nog geen recent bekeken artikelen
Met het gebruik van de site accepteert u het gebruik van cookies en onze privacyverklaring. U kunt desgewenst bepaalde cookies uitschakelen. Lees meer...
INSTELLEN OK